fbpx
loader image

Psykisk ohälsa & stressrelaterade besvär

Begreppet psykisk ohälsa är ett omfattande begrepp som speglar allade tillstånd som förorsakar någon form av psykiskt lidande eller avvikande mental funktion. Formerna av psykisk ohälsa varierar högst avsevärt.

Hur vi jobbar med psykisk ohälsa

BEDÖMNING

Vi börjar alltid med att göra en bedömning av din situation och problematik. Att tidigt upptäcka tecken och förstå sina besvär är en viktig start.

 

Behandling

Behandling erbjuds och läggs upp i samråd med dig, utifrån psykologens bedömning och vad du själv önskar.

 

 

 

Utbildning

Vi utbildar dig som är chef och HR-partner för att du ska kunna uppmärksamma psykisk ohälsa och stressrelaterade besvär hos dina medarbetare. En snabb upptäckt kan förebygga att situationen förvärras, samt minska behovet av långvariga sjukskrivningar.

Mer om psykiska besvär

 

Begreppet psykisk ohälsa är ett omfattande begrepp som speglar alla de tillstånd som förorsakar någon form av psykiskt lidande eller avvikande mental funktion. Formerna av psykisk ohälsa varierar högst avsevärt. Vissa former är av mycket allvarlig art och kräver därför omfattande behandlingsinsatser. Ibland är det svårt att avgöra vad slags psykisk ohälsa det handlar om och därför måste man genomföra mera omfattande undersökningar och utredningar för att fastställa art och grad av psykisk ohälsa. På Werbe & partners begränsar vi oss till att bedöma och behandla vissa typer av psykisk ohälsa.

Boka tid hos psykolog eller arbetsterapeut

Vi hjälper dig att förbättra din psykiska hälsa. Träffa psykolog i Göteborg eller digitalt.