fbpx
loader image

En komplett hälsovårdspartner för dig med höga krav

Werbe & Partners är en mottagning som fokuserar på att upptäcka och behandla sjukdom och ohälsa så tidigt som möjligt. Vi är din partner i hälsa.

Varför Werbe & Partners ? 

Flexibilitet

Ingen individ är den andra lik. Vi hjälper dig att ta fram en skräddarsydd hälsolösning som passar just dig.

Helhetssyn

Vi vet att allt hänger ihop, därför jobbar vi proaktivt och brett. Från utredning, behandling till rehabilitering. Hela vårdkedjan på ett ställe.

Kunskap

Oavsett om det rör sig om fysisk eller psykisk ohälsa så har vi specialkompetensen hos oss och  i vårt stora nätverk.

Handplockade specialister med bred kompetens 

Våra medarbetare har mångårig klinisk erfarenhet och all personal är omsorgsfullt utvald efter kompetens och förmåga inom sitt verksamhetsområde. 

Hos oss har du alltid samma kontaktperson och träffar alltid samma läkare vid varje besök. Faktorer som bygger förtroende och ökad förståelse. Vi har hög tillgänglighet och är placerade centralt på flera orter i Sverige.

Vi utreder, behandlar och rehabiliterar – utan utdragna processer och väntetider

Våra korta väntetider gör att du får den hjälp du behöver — när de behöver den.
Vårt mål är att du skall få ut det mesta av livet, varje dag. Det gör vi genom noggrann diagnos, rätt behandling och ett målmedvetet rehabiliteringsarbete. Vi vill att du känner dig trygg och bekväm från början till slut, därför lägger vi stor vikt vid att vara närvarande genom hela vårdförloppet.

Tjänster

Hälsoundersökningar

Fysisk ohälsa

Psykisk ohälsa

 

Kompetens

Specialistläkare

Psykolog

Arbetsterapeut

Fysioterapeut

Vad vi gör

Utredningar

Behandling

Provtagningar

Vaccination

Werbe & Partners
– en del av 
Atleva Specialistvård

Atleva är en vårdkoncern som startades 2008 och som via flertalet kliniker erbjuder avancerad och omfattande specialistvård. Samtliga kliniker bedriver verksamhet med utredning, behandling och rehabilitering. Inom Atleva Specialistvård finns 9 specialistkliniker med lokaliteter i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö med ca 100 anställda medarbetare. 

Partners