fbpx
loader image

Om oss

Därför startade vi Werbe & Partners

Vi hade länge saknat en aktör inom hälsovård där man kan få hjälp med allt – en aktör som tar hela ansvaret hela vägen. Där man träffar samma doktor och där man vet att de håller i allt.  

Vi vill kunna hjälpa privatpersoner och företag att snabbt upptäcka ohälsa och därefter direkt utreda och behandla. Allt för att minska risken för sjukfrånvaro, sjuknärvaro och sjukskrivning.  

Vi vill skapa ett långsiktigt och hållbart liv och arbetsliv för individer och företag. 

0

Flexibilitet

Inget företag eller individ är den andra lik. Vi hjälper arbetsgivare att ta fram skräddarsydda hälsolösningar som passar ert företag och individerna i det.

Helhetssyn

Vi vet att allt hänger ihop, därför jobbar vi proaktivt och brett. Från utredning, behandling till rehabilitering. Hela vårdkedjan på ett ställe

Kunskap

Oavsett om det är smärtrelaterade problem eller en förslitningsskada i knäet så har vi special kompetensen hos oss eller i vårt stora nätverk.

Om oss

Vi på Werbe & Partners erbjuder flexibel och dedikerad hälsovård för privatpersoner och företag, allt från företagsanpassade abonnemang till enskilda snabba besökstider. 

Werbe & Partners är en mottagning som fokuserar på att upptäcka och behandla sjukdom och ohälsa så tidigt som möjligt. Vi tror att framtidens hälsovård bygger på förebyggande insatser, framförallt för individer i resurskrävande positioner. För företag är medarbetaren oftast den viktigaste resurs som arbetsgivaren har. Samtidigt lever vi i ett samhälle där dold psykisk ohälsa blir ett allt större problem. 46% av alla sjukskrivningar är idag orsakade av psykisk ohälsa, lägger man därtill stress så är siffran nära 80%. 

Werbe & Partners en del av Atleva specialistvård

Atleva är en vårdkoncern som startades 2008 och som via flertalet kliniker erbjuder avancerad och omfattande specialistvård. 

Samtliga kliniker bedriver verksamhet med utredning, behandling och rehabilitering. Inom Atleva Specialistvård finns 9 specialistkliniker med lokaliteter i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö med ca 100 anställda medarbetare. 

Partners