Vad vi gör

Werbe & Partners är en mottagning som fokuserar på att upptäcka och behandla sjukdom och ohälsa så tidigt som möjligt. Fokus ligger på både fysiska och psykiska besvär. 

Vi vänder oss till allt från enskilda personer till stora och små företag. Vi har olika abonnemangsformer där du säkrar din kontakt mer långsiktigt ned till att du i vår tidbok kan boka ett enskilt möte enligt ditt behov.

Handplockade specialister med bred kompetens

Våra medarbetare har mångårig klinisk erfarenhet och all personal är omsorgsfullt utvald efter kompetens och förmåga inom sitt verksamhetsområde.

Hos oss träffar kunden samma läkare vid varje besök. För varje nytt möte byggs ökat förtroende, vilket gör att vi tillsammans kan jobba än mer effektivt mot de mål vi sätter upp.
Våra kliniker är öppna året om. Våra verksamheter har stor tillgänglighet för rådgivning och bokning av besök. Vi vill alltid finnas nära till hands för våra kunder. Ambitionen är att fortsätta utöka vår verksamhet med fler kliniker och ytterligare verksamhetsområden.

Våra område

Allmänna hälsoproblem

Det kan handla om allt ifrån besvär med öronen till mag-tarmbesvär. Beroende på karaktär så behandlar vi eller remitterar.

Psykisk ohälsa

Brett begrepp som speglar alla tillstånd som förorsakar någon form av psykiskt lidande eller avvikande mental funktion.

Hjärt- och kärlsjukdomar

Hjärt- och kärlsjukdomar intar en ledande position i världen och i Sverige som anledning till såväl död som sjukdom.

Covid-19 antikroppstester i Göteborg

Vi erbjuder nu både privatpersoner och arbetsgivare möjligheten att snabbt och smidigt testa sig för Covid-19 antikroppar. Om du är en arbetsgivare så kan vi komma till er arbetsplats och testa era anställda. 

Allmänna vårdtjänster

Kompetens hos oss

Boka läkartid snabbt & smidigt i Göteborg

Boka tid hos läkare, fysioterapeut eller psykolog hos oss på Werbe & Partners i Göteborg. Boka läkarbesök direkt online eller ring oss. 

Företagstjänster

Boka besök i Göteborg

Boka läkartid

Boka besök med vår allmänläkare i Göteborg.

Boka psykolog

Boka besök med vår psykolog eller psykoterapeut i Göteborg.

Boka fysioterapeut

Boka besök med fysioterapeut, hälsostrateg eller arbetsterapeut.